Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac participarà en la primera edició del Festival de Títeres e Imagen en Movimiento de Binéfar

Animac participarà en la primera edició del Festival de Títeres e Imagen en Movimiento de Binéfar

El festival acull l'Animac Camina, versió itinerant de curtmetratges presentats a la Mostra 2013. Les peces que es podran visionar en el marc d’Imaginaria formen part del programa Realitat 2.0. Imaginaria tindrà lloc del 3 al 9 de juny a Binéfar i la sessió Animac serà el dimarts 4.

Realitat 2.0 tracta de l’exploració de la realitat des de l’animació. Inclou la projecció de Fresth Guacamole, un dels curts nominats a l’Oscar i guanyador del premi del públic d’Animac. També es podrà veure el curtmetratge titulat Feral, de Daniel Sousa, que explica la història d’un nen salvatge així com The People Who Never Stop i Lipsset Diaries, de Theodore Ushev. Aquesta programació resum de l’Animac 2013 inclourà també Les Mots de Carpe sobre el món de les relacions de la parella.

La participació d’ Animac a Imaginaria - Festival de Títeres e Imagen en Movimiento de Binèfar - s’inclou en el projecte Animac Camina, que permet difondre arreu una selecció dels millors curts d’animació nacional i internacional i es podrà visionar a centres culturals, mostres i festivals.

La tinenta d’alcalde i regidora de Política Cultural, Montse Parra, ha presidit la presentació a Lleida d’Imaginaria, que se celebrarà del 3 al 9 de juny a Binéfar i neix amb l’objectiu d’esdevenir una trobada interdisciplinària d’artistes. Parra ha desitjat molta sort als organitzadors del Festival en aquesta primera edició i ha remarcat que cal teixir xarxes de col•laboracions per la cultura.

Els Titiriteros de Binèfar estan a càrrec de la Direcció Artística de la Fira, que aquest primer any oferirà més de 25 activitats i hi actuaran 12 companyies de teatre.

Més informació: www.festivalimaginaria.es


Facebook
Twitter
Flickr
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325