Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Conferències Jornada Media Antena Catalunya a Animac

Jornada Media Antena Catalunya a Animac

Divendres 1 de març, 16 h, La Llotja - Sala Leandre Cristòfol

Finançament MEDIA a productors d’animació

És un plaer per a Animac acollir enguany la jornada de Media Antena Catalunya sobre línies de finançament i d’altres temes que interessen als empresaris i emprenedors. L’acte s’emmarca dins de la nova obertura de la Mostra a la indústria de l'animació. L’exportació d’animació catalana està molt per sobre que qualsevol altre producte del país i Europa és, a més d’un mercat, un lloc on trobar socis coproductors.

És una jornada oberta no només a professionals sinó també al talent emergent, ja que la presentació de Media Antena Catalunya dins d’Animac proporcionarà  eines als professionals i futurs professionals per tenir un millor coneixement dels mecanismes de finançament, les subvencions i d’altres interessants ajuts que ofereix Europa a travès de la Oficina d'Informació del Programa MEDIA de la Unió Europea, Media Antena Catalunya.

L'entrada a la Jornada és lliure, però cal inscriur'es prèviament aquí.

PROGRAMA

16.30 h: obertura de portes i lliurament de materials
16.45 h: ajut MEDIA a la difusió per televisió, a càrrec d’Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya i preguntes.
17.30 h: Coffee break
18.00 h: estudi de cas 1: Another Day of Life, cas d’estudi d’ajut MEDIA Single Projecte a càrrec de Manuel Cristóbal, productor executiu, i preguntes.
18.45 h: estudi de cas 2: Mercedes Marro, presidenta de Tomavistas, Ask Lara: una animació d’èxit nominada als Emy, i preguntes.
19.30 h: cloenda de la sessió i anunci del concurs MEDIA Antena Catalunya/Sources.

 www.antenamediacat.eu

 

imatge_jornadaMACanimac.jpg


Facebook
Twitter
Flickr
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325