Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Qui és qui Isabel Herguera

Isabel Herguera

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat del País Basc prossegueix els seus estudis en l’Acadèmia d’Arts de Düsseldorf com alumna del artista Nam June Paik, cursa un Màster d’animació al California Institute of the Arts, a Los Angeles. En 1997 funda amb Satinder Singh un estudi d’animació: Loko Pictures, en ell es realitzen varis treballs de publicitat per clients com HBO, FOX International i Proctor and Gamble entre d’altres

 

Ha impartit diversos cursos i tallers en el California Institute of the Arts, de Los Angeles, EUA, en l’Escola International de Cinema i Televisió de San Antonio dels Bañs, Cuba i en CAFA xina Central Academy of Fine Arts, Pekín, Xina. Des de 2005 es professora invitada al National Institute of Design a Ahmedabad, Índia, on imparteix anualment curs de producció d’animació.

 

Des de 2007 dissenya i coordina el programa del Laboratori de Imatge al Moviment de ARTELEKU, San Sebastià.

El seu curtmetratge La Gallina Ciega (2005) va ser nominat per els premis Goya 2006, el seu últim treball Bajo la Almohada (2012) ha guanyat el premi de Unicef en Zinebi-festival de curtmetratges i documentals de Bilbao 2012.


Facebook
Twitter
Flickr
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325